Места

Ново място: БДС

Бакхус 14 септември 2018, 15:00

БДС. Всички знаем абревиатурата за Български държавен стандарт, всички сме свидетели на отсъствието му, или масовото му компрометиране по всички фронтове, особено на този с храната. Свидетели сме и на постоянните битки за връщането му. Ето и една малка, но много позитивна крачка в тази битка: "Български Деликатеси на Скара". Може да се нарече български фаст фууд, или скара магазин, но може би най-добре - кебапчийница.

В центъра на менюто й, разбира се, са кебапчето и кюфтето. Има ги от агнешко, телешко и свинско. Има ги във варианти на меню, а може просто да грабнете питка с кюфте и лютеница. Най-важното е, че се вписват в най-добър стандарт - и месото, и рецептата.

Освен тях има няколко салати, супи - задължително и шкембе, печено пиле, и печени сандвичи.
Над 3 години е отнело превръщането на тази чудесна идея в реалност. А тя е на шеф Виктор Ангелов, когото добре познаваме от Chef’s. С БДС той влиза в съвсем различна, малко неочаквана, и при всички положения - много полезна роля.

ул. Раковска 96
понеделник - неделя 10 - 21 ч.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK