Виктор Ангелов, CHEF'S: Никога не бих пренебрегнал шкембе чорбата
Интервюто е част от поредицата за ресторантите, номинирани в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Ново място: БДС
БДС. Всички знаем абревиатурата за Български държавен стандарт, всички сме свидетели на отсъствието му, или масовото му компрометиране по всички фронтове, особено на този с храната. Свидетели сме и на постоянните битки за връщането му. Ето и една малка, но много позитивна крачка в тази битка: "Български Деликатеси на Скара". Може да се нарече български фаст фууд, или скара магазин, но може би най-добре - кебапчийница.
Освен тях има няколко салати, супи - задължително и шкембе, печено пиле, и печени сандвичи.
Над 3 години е отнело превръщането на тази чудесна идея в реалност. А тя е на шеф Виктор Ангелов, когото добре познаваме от Chef’s. С БДС той влиза в съвсем различна, малко неочаквана, и при всички положения - много полезна роля.
ул. Раковска 96
понеделник - неделя 10 - 21 ч.
Виктор Ангелов, CHEF'S: Никога не бих пренебрегнал шкембе чорбата
Интервюто е част от поредицата за ресторантите, номинирани в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
CHEF'S: Да се наслаждаваш на храната
Никога не съм вадил от менюто шкембе чорбата и този така популярен десерт от "българската национална кухня" - крем брюле, казва шеф Виктор Ангелов
Наздраве за второто издание на феста за натурално вино!
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От гроздето до божеството – виното като ритуал и храна като метаморфоза
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
Whisky Show Bulgaria 2025 отново събира изключителни и редки представители на уискито
Спортът и храната: ритуали на споделеност