Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Храна
Специално за "Бакхус": шеф Коби Мизрахи и храната като израз на сплотеност
София Павлова
Неизвестните истории на известните ястия: етюди с карамел
Прости съставки, съчетани по правилен и ефектен начин - карамелът е сред най-обичаните лакомства. А откъде идва?
София Павлова
Madrid Fusion на 20: сбъднатата прогноза на "кръстника" Феран Адриа
Юбилейното издание на световната кулинарна фиеста подобри всички досегашни рекорди
Ивайло Харалампиев, Мадрид; Снимки Родриго Диас, Еду Мартин/Madrid Fusion
Restaurant Week 2022: пролетният вкус на София, Пловдив, Варна
Фестивалът включва 29 ресторанта, с по две специални тристепенни менюта в продължение на 9 дни (7-15 май)
Бакхус
Бакхус StrEAT Fest 2022: 4 и 5 юни, Женски пазар
Безкешовият фестивал за гурме улична храна и напитки се провежда за шеста поредна година и включва много нови изложители
Бакхус
Артишок и зехтин: Сортовете на Гърция
6 срещи с маслиновите богатства на южната ни съседка
Анна Петкова
#ЧревоугодноМиЕНия - градски обиколки през април
Брънч в бар? О, да. Вижте градските места за вкусен обяд
Бакхус
"Десерт": какво ново в "Ресторант на годината"
Следващото издание на най-престижните за сферата си у нас призове откроява повече заслуги в света на кулинарията
Бакхус
Мигранти с таланти представят: украинска седмица
3 рецепти за 3 вкусни торти, дело на украинката Марина Миндова
Мулти култи колектив
Артишок и зехтин: Сортовете на Италия
8 срещи със страната, най-богата на собствени разновидности маслини
Анна Петкова