Храна

Elly's Supreme Taste - комплекс от аромат, вкус и безкомпромисно качество #TrapezaFest

Бакхус 27 май 2024, 12:21

Понякога само една нова съставка може да предизвика експлозия на вкусовете и да преобрази любимата ви рецепта и такава съставка несъмнено ни предлагат от Elly's Supreme Taste.

Когато през 2017 г. българската компания "Елис сюприйм тейст" става официален представител на световноизвестните брандове Nobleza del Sur и Ariston, екипът веднага се заема с нелеката задача да популяризира EVOO (Еxtra Virgin Olive Oil) културата в България. Вече 7 години продуктите на тези две марки са сред най-разпознаваемите на българския пазар, а броят на EVOO любителите у нас продължава да расте.

Дружеството успява да изгради дългосрочни партньорства с престижки кулинарни академии, специализирани бутикови магазини, ресторанти и професионални шеф готвачи. Постепенно екипът разработва атрактивно портфолио от екстра върджин маслинови масла с най-високо качество, над 17 вида балсамов оцет, инфузирани маслинови масла, антипасти, тапенади, домашни мармалади, занаятчийска сол и гурме чипс, направен със зехтин - първият по рода си продукт в България. Специално внимание от фирмата отделят на здравословните ползи на маслиновото масло, като организират мастър класове по зехтин, които се посрещат с голям интерес от потребителите.

Като истински #бакхусници специалистите от "Елис сюприйм тейст" не спират да търсят нови вкусове и комбинации, които да отговарят на високия стандарт за качество, които са си поставили. Тяхното мото е EVOO Is The New Black, защото силно вярват, че качественият зехтин е винаги на мода!

Продуктите на Elly's Supreme Taste ще ви очакват на организираното от "Бакхус" събитие Trapeza Fest - на 29 и 30 юни в "Топлоцентрала", където ще имате възможност да се заредите с #extra кулинарно вдъхновение!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK