Ивайло Харалампиев, Мадрид26 януари 2018, 11:52 Под мотото "Да излапаш Мадрид", деветото издание на разрастващия се с всяка година Gastrofestival предлага до 4 февруари 450 изяви с участието най-вече на ресторанти, таверни и барове, но също литературни кафенета, музеи, галерии, магазини. Вижте част от тапасите, които ще се предлагат до 4 февруари.
Последни истории
Неизвестните истории на известните ястия: полента
Как в Италия царевичната каша за селяните става национална икона и колко точно си приличат с качамакаТекст и снимки: Елисавета Иванова
TEAsting: Нейно величество - розатa
По Коледа сме подвластни на етеричните масла и силните аромати. Чай с маслодайна роза – защо не! Опитваме две смеси, в които кралицата на цветята има водеща роля.Текст и снимки: Владислав Христов
Зарибени по Черноморието: "Ропотамо" - една легенда се завръща
Как изглежда светлото бъдеще на познатата от близкото минало рибна салата в консерва, какво е ролята на шеф-готвача Мария Жекова и изобщо важна ли е за морската ни кухня тази (уж) проста консерваОлга КовганНай-четени истории
Зарибени по Черноморието: "Ропотамо" - една легенда се завръща
Как изглежда светлото бъдеще на познатата от близкото минало рибна салата в консерва, какво е ролята на шеф-готвача Мария Жекова и изобщо важна ли е за морската ни кухня тази (уж) проста консерваОлга Ковган
"Работете заедно!": двама JRE готвачи със съвети към България
Шефовете Карс ван Велхем от De Saffraan и Марко Карелсе от Villa La Ruche в интервю специално за "Бакхус"Андреа Пунчева
280 години великолепие в 48 пенливи часа
Как изглежда двудневният рожден ден на най-продаваната марка шампанско Moët & ChandonСофия Павлова
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK