
"Chef's club" Smolyan


През двугодишния си опит, готвачите от клуба са взели участия в над 15 събития. По време на пандемията, поемат инициатива за благотворителен обяд, като сготвят и предоставят храна за над 1000 души /самотни, бедни и т.н./.
Неколкократни са проявите им и за популяризиране на традиционната българска кухня, чрез изследване на автентични рецепти или чрез представяне на традиционната храна в модерен стил.
През 2019 г., вземат участие в "Кулинарна купа на България" и двама от участниците вземат специални награди и второ масто в категория "Национална кухня" и "Паста".
"Клуб на професионалните готвачи" – Смолян, вече е разпознаваем и търсен партньор при събития от обществен и социален характер.
Можете да ги видите на тазгодишното издание на Балхус Fish Fest 3.








