
Ouzo 12

Ouzo 12 е създадено през 1880г. в дестилерията на братя Калоянис и носи името на бъчва №12, в която се съхранявало богатото на вкус и аромат узо.
Благодарение на отличителните му характеристики и днес Ouzo 12 е една от най-предпочитаните анасонови напитки в света.
Ouzo 12 се консумира най-често разредено с лед и вода.
Насладете му се според повода, в комбинация със салати, ордьоври, морски деликатеси, основни ястия или десерти. И не забравяйте, най-важни са приятната компания и умерената консумация.
Очакваме ви на Бакхус Fish Fest 2!
Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.
Научавайте новостите за събитието във Facebook.
КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>

Научавайте новостите за събитието във Facebook.
КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>

Научавайте новостите за събитието във Facebook.
КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>





