Новини

Свободен дух и вино: Варна WINEkend 2024 с ново WINEstock издание

Бакхус 08 юли 2024, 09:07

Тази година фестивалът в морската столица се завръща в двора на Археологическия музей във Варна, вдъхновен от фестивалната култура на XX век и символизиращ свободния дух под надслов "WINEstock Edition".

На 19 и 20 юли от 17:00 до 23:00 ч. ще можем да се насладим на разнообразни български вина от 35 изби и кулинарни изкушения, фермерски производители, арт базар зона и галерия за улично изкуство.
Както винаги, форматът Варна WINEkend избягва стереотипите на винените събития, създавайки непринудена обстановка и привличайки нова и алтернативна публика.

Зад организаторите отново застава фонд "Култура" към община Варна в подкрепа на разширената музикална и арт програма, която ще включва български изпълнители и DJ, а хедлайнери ще бъдат Kopriva и Tickle the stage.
За първи път ще бъде обособена така наречената Street Art Gallery в близост до сцената, където посетителите ще могат да наблюдават на живо създаването на графити от изявени улични артисти.

Следете каналите на ВарнаWINEkend в социалните мрежи за повече информация около участниците и изненадите, които организаторите подготвят. Ние също скоро ще ви разкажем за тях.

Вижте как си изкарахме миналата година, защото тази отново ви очакваме!

Вход на място: 20 лв + подарък емблематичната WINEkend чаша.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK