Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Ресторант на годината
#ЧревоугодноМиЕНия пак в София: колко е кисело млякото и как мирише сиренето
По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове
Ния Петрова, снимки: Деян Йорданов
Taste Bordeaux: опитай най-известния регион на 30.09.
Билетите са в продажба и са едновременно вход за събитието и ваучер за покупка на вино на същата стойност
Съдържание за CASAVINO
#ЧревоугодноМиЕНия във Велико Търново, част II: свински ребърца като за световно
По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове
Съдържание за МЕТРО България, текст: Ния Петрова, снимки: Деян Йорданов
Рори Милър за "Бакхус": Да живееш на око
336 страници, посветени на забравеното поколение и неговата мъдрост в кухнята
София Павлова
История с продължение: Тоскана само с покана
Да преживееш остров Горгона - там, където виното означава втори шанс
София Павлова
Филип Кури: Десертът е последната граница преди новата ера на храненето
За растителните алтернативи, нови приложения на добре познати съставки и ползите от диета без животински продукти
Мери Иванова
Легендарните рибни пазари на Европа
Разходка до някои от най-цветните места, посветени на морското дъно
София Павлова
#БакхусПосланици: Food Nomads
Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Бакхус
#ЧревоугодноМиЕНия във Велико Търново, част 1: тайната на кашкавала и еленския бут
По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове
Съдържание за МЕТРО България, текст: Ния Петрова, снимки: Деян Йорданов
Готвене с вино for dummies
Няколко препоръки за обогатяване на ястията у дома
София Павлова