Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Ресторант на годината
Последни истории
От дисквалификацията до победата: Герман Гочев завоюва титла за България в Атина
Барманът е на първо място в състезанието Metaxa Twelve 2025
Петра Димитрова
Острието на промяната
Как шеф Владислав Пенов от ресторант "Космос" спечели отличие от The Best Chef Awards 2025
Ния Петрова
Независимият дух на малца
Само уиски, само независими дестилерии, редки бутилки и майсторство без компромис – Whisky Show Sofia 2025 превърна занаятчийството в мярка за стойност.
Петра Димитрова
Протеиновите храни – мит и истина
Елисавета Иванова
Денят на мавруда – празник на българските сортове и на идентичността във виното
Мария Христова
110 хил. евро за килограм аромат
Средствата, събрани от продажбата на най-ценните трюфели, традиционно се даряват за благотворителни каузи, затвърждавайки благородната мисия на събитието.
Юлия Лазарова
Какво се случи в Сан Себастиан - градът, който формира вкусовете на света
Най-важното от тазгодишното издание на Gastronomika: тенденциите за следващите години са традиция, техника и устойчива кухня
Ивайло Харалампиев
#ЧревоугодноМиЕНия: новите класики на София
Съдържание за МЕТРО България, текст: Ния Петрова
От дисквалификацията до победата: Герман Гочев завоюва титла за България в Атина
Барманът е на първо място в състезанието Metaxa Twelve 2025
Петра Димитрова
Независимият дух на малца
Само уиски, само независими дестилерии, редки бутилки и майсторство без компромис – Whisky Show Sofia 2025 превърна занаятчийството в мярка за стойност.
Петра Димитрова
Острието на промяната
Как шеф Владислав Пенов от ресторант "Космос" спечели отличие от The Best Chef Awards 2025
Ния Петрова