Вина

Дегустирай промоцията!

Съдържание от TASTE CHAMPAGNE & SPARKLING WINES 2024 10 май 2024, 10:00

И тази пролет TASTE CHAMPAGNE & SPARKLING WINES 2024 ще ви потопи в бляскавия свят на пенливите вина. Водещите къщи за шампанско отново ще бъдат под един покрив с още от любимото просеко, или кава, креман, дори зект и Pet-nat, както и с безалкохолни пенливи вина и коктейли с пенливо вино.

Кога: 18 май 2024 г. от 12-20 часа
Къде: Event Space 2020, малкото НДК, бул. "България" №1, София

Вече можем да издадем и всички участници и дори ние самите сме зашеметени от огромния избор и тази невероятна възможност да дегустираме всичките тези звездни имена в един ден в София.

БИЛЕТИТЕ

- Всеки билет е дигитален, всеки гост го получава на своя e-mail и не е необходимо да го принтира.
- В деня на събитието и на входа ваучерът е 50% от стойността на билета.

ЗАЩО ДА НЕ ПРОПУСКАТЕ TASTE CHAMPAGNE & SPARKLING WINES 2024?

- Защото ще имате свободен достъп да опитате едни от най-забележителните и популярни в страната и по света брандове от Шампан, Франция.
- Защото ще сте заобиколени от пенливи вина от различни категории и региони, всичко ще се случва в чудесното пространство на Event Space 2020, с непосредствен и лесен достъп до красива тераса и градина, преминаващи в парк.
- Защото ще можете да останете колкото време ви е необходимо - между 12 и 20 часа, да опитвате, опитвате, опитвате...
- Защото пенливо вино, градина, усмихнати и красиви хора, знания, вкусове и блясък, събрани на едно място, са нещо като съвършенство за майски съботен следобед.

ЗАЛАТА и градината към нея ще бъде разделена на зони, посветени на всяка категория.

По време на TASTE CHAMPAGNE & SPARKLING WINES 2024 всеки производител ще бъде представен в зоната на категорията, към която принадлежи. Приготвили сме Sparkling bar, от който може да се купи предварително изстудена бутилка пенливо и веднага да му се насладите в приятната градина към залата.

Предвидили сме празнично отваряне на големи бутилки и състезание по сабраж!

Какво още сме подготвили - ще видите на 18.05.2024.

Всички новини около събитието, следете тук

Видео от миналогодишното събитие вижте тук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK