Седмица на Средиземноморската кухня на сп. Бакхус, 15 – 21 юни 2015
L'instant
гр. София, Асен Златаров 24
Телефон за резервации: +359 2 8 430364;
http://linstant.bg/
Обяд и Вечеря
Меню, цена 39 лв.
Стартер: Гаспачо с мус от чесен и маслина.
Gaspacho with garlic and olive mousse

Основно: Ципура филе, рататуй,картофи гато с козе сирене и риган, сос от червен пипер
Seabream filet, ratatouille, goat cheese gateau with oregano, red pepper coulis

Десерт: Кръмбъл с праскови и аромат на анасон
Peaches crumble flavored with anise

Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac
Седмица на Средиземноморската кухня на сп. Бакхус, 15 – 21 юни 2015
От дисквалификацията до победата: Герман Гочев завоюва титла за България в Атина
Барманът е на първо място в състезанието Metaxa Twelve 2025
Острието на промяната
Как шеф Владислав Пенов от ресторант "Космос" спечели отличие от The Best Chef Awards 2025
Независимият дух на малца
Само уиски, само независими дестилерии, редки бутилки и майсторство без компромис – Whisky Show Sofia 2025 превърна занаятчийството в мярка за стойност.
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
Първият азиатски бар, който печели титлата "Най-добър бар в света", е ода на римската простота – и я поднася със стил в Хонконг.