Платена публикация

Изкуството на домашния десерт в сърцето на София

Cake Collection 12 септември 2024, 11:18

Сладкарницата Cake Collection, която отвори врати в Bulgaria Mall, представя уникална концепция за модерни десерти с домашен вкус. Създадена с идеята да достигне до повече хора, Cake Collection предлага изцяло домашно приготвени кремове и блатове, като всички съставки са натурални и качествени. Това, което ги отличава, са цветните блатове, оцветени с напълно естествени съставки като шафран, синя спирулина и черен морков.

Сладкарницата се стреми да предостави усещането за домашно приготвени десерти, но с модерна визия, което създава неповторимо изживяване. Основателите на Cake Collection стоят твърдо зад своята линия - да предлагат изцяло естествени продукти без полуфабрикати. Всеки крем се приготвя ръчно, с внимание към качеството на съставките, доставяни от проверени източници.

Идеята за Cake Collection е вдъхновена от международния опит на създателя, който е ръководил сладкарски цех зад граница. Този опит е внесен в България и доразвит с уникални рецепти и подходи, като ключов елемент е използването на домашно приготвени кремове и блатове.

Новите вкусове на торти в Cake Collection се създават чрез много опити и проби. Сладкарите не се водят от глобалните тенденции, а разчитат на свои собствени експерименти. Творческият процес е интересен и пълен с предизвикателства, докато се стигне до точните пропорции, перфектния вкус и визия. Важно е да се подчертае, че най-важната съставка е щипка любов.

Менюто на Cake Collection е богато и разнообразно, включвайки както традиционни торти, така и предложения за хора с различни хранителни предпочитания - безглутенови, веган и без захар. Сред най-популярните десерти са торта "Колекция"(комбинира два вида шоколадов мус - бял и натурален, с орехови платки и белтъци), Домашна бисквитена, Чийзкейк с дюля и новата Веган торта с малини.

Cake Collection има вече две сладкарници в Пловдив, а тази в София е първата в столицата. През тази година брандът отбелязва своя 10-годишен юбилей, а откритето на новия обект е най-големият подарък, който получават в своята десетгодишна история. В отговор на новите тенденции и иновации в индустрията Cake Collection планира да продължи да залага на изпитаните си рецепти с домашно варени кремове и естествени аромати, като същевременно създава поръчкови торти, които стават част от най-специалните моменти на клиентите.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK