Платена публикация

Вечеря по залез слънце

Съдържание от La Vita 01 юли 2022, 00:00

Топла лятна вечер. Чаша бяло вино и подбрани морски специалитети. Нежни вълни и залез, потъващ във вълните. Уникалният за нашето Черноморие пейзаж се намира в La Vita Beach Restaurant на Плажа на залеза в Ахтопол. Ресторантът ще радва всички бакхустници на родното море и през този летен сезон.

Градът на любовта

Неслучайно La Vita се ражда в Ахтопол, известен още като "Градът на Любовта" - според легендата Агата и Делфин създават Ахтопол (Агапи-полис) като убежище на тяхната любов, която Зевс (бащата на Агата) не одобрява. Романтиката в La Vita се носи отвсякъде: залезът, вълните, музиката, менюто. Не е изненада, че десетки двойки избират да си кажат заветното "Да" всяко лято там.

Dolce Vita е начин на живот и в La Vita добре знаят това. Вниманието към госта се усеща във всеки детайл - от резервацията, през посрещането в ресторанта и грижата за доброто прекарване. Дрескодът e лято, а обстановката - непринудена и приятелска.

Средиземноморска кухня с местен характер

Съчетавайки прецизност и емоция, менюто на La Vita изразява най-доброто от средиземноморската кухня в комбинация с грижливо подбрани местни продукти.
Сред специалитетите може да откриете прясна паста, пица, разнообразие от морски дарове, прясна риба и вегетариански предложения. От La Vita казват, че най-обичан от менюто определено е нуга сладоледът със сладко от зелени смокини, които са така популярни в района.

Но какво е едно меню без тематични напитки? Виненият лист включва български и чужди вина, а при коктейлите може да изберете от Розов залез, Средиземноморско Мохито и още авторски предложения.

Главният герой, залезът

Колко залеза сме наблюдавали на нашето Черноморие?
La Vita се намира на малък залив, който е ориентиран на запад, на първа линия за огнения залез всяка вечер. А това определено превръща всяка вечеря в незабравимо романтично изживяване.
Един съвет от нас: Направете своята резервация час преди залеза, за да му се насладите максимално.

Сканирайте и научете повече за La Vita тук:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK