Платена публикация

The Singleton дава думата на Society Leaders

Бакхус 14 декември 2020, 11:02

The Singleton - сингъл малцът от Дъфтаун, който разбива всички остарели виждания и митове, както за консумацията на качествено уиски, така и за живота като цяло, е отново тук за да ни накара да погледнем отвъд това, което са ни учили и да влезем в новото време с нов начин на мислене.

Затова и шотландското уиски създаде платформата The Singleton Society Leaders - поредица от дискусии между интересни личности по теми, които не спират да вълнуват всички нас. Дискусиите са свързани с митовете, с които е време да спрем да живеем. Защото не сме ли всички ние събрали достатъчно опит, за да изградим собствената си житейската философия и собствения си имидж и стойност.

The Singleton Society Leaders е проект, целящ да чуе интересната, забележителна и различна гледна точка, идваща от съвременните лица в нашето общество. Учaстниците в дискусиите ще бъдат с различен профил и експертиза, различен свят и различна възраст. Привлекателни, ерудирани, обаятелни са само част от определенията, които можем да споделим. Самите теми пък ще се завъртят около зависимостите създадени в понятията "възраст, репутация, правила и традиции, бохемството, снобизма, самодоволството, хедонизма", за да стигнем до изграждането на успешната личност, бизнес стратегия и собствена идеология.
Всичко това ще се случва в компанията на The Singleton напитка, представена от модератора на дискусиите Николай Нейков, бранд амбасадор за премиум портфолиото на Diageo и най-престижното състезание за бармани в света World Class. Ники Нейков е освен това философ, бохем и ценител на красивите напитки и храни.

Със своите дълбоки корени, но и прогресивна нагласа, The Singleton е уиски, създадено за бъдещето - бъдеще, в което митовете се заменят с новите нагласи на обществото, с новите мнения и новите лица. Включете се като не само като пасивни зрители на дискусиите, а вземете това, което ви е необходимо и не спирайте да формирате собствената си оригинална житейска гледна точка.

Дискусиите ще можете да гледате в социалните медии до края на годината.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK