Платена публикация

Съчетаване на вкусове, аромати и кулинарна визия – изложение Сихре

Сихре 17 октомври 2017, 17:20

Неповторимо съчетаване на вкусове, аромати и кулинарна визия, почти безброй нови идеи за кухнята, срещи с водещи имена от света на кулинарията; атрактивни щандове и много състезания. Такава ще бъде Вселената на 17-ото поредно изложение за хотелско, ресторантьорско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ 2017, организирано от Интер Експо Център и Националната Асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа), което ще се проведе от 8 до 11 ноември.

През тази година отново ще се проведе кулинарният форум GastronomiX, който след първото си издание през 2016 г. се превърна в предпочитаното място за готвачите и ресторантьорите, давайки им възможност да видят утвърдени български и световни авторитети в професионалната кулинария. СИХРЕ отново ще бъде мястото, на което ще се проведат и националните квалификации на най-престижното кулинарно състезание в света Bocuse d’Or.

Посетителите ще открият многобройни иновативни предложения за сектора. В битка отново ще се впуснат кулинарите професионалисти по време на кулинарното състезание UniChef.

СИХРЕ се провежда паралелно с изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК. Това създава успешна бизнес комбинация между различни брандове и бизнеси, които водят клиенти с един и същи интерес. Разнообразието от продукти и услуги ежегодно привлича български и чуждестранни посетители, които могат да използват платформата за работа с професионалисти в областта. Международните изложения дават възможност на потребителите да оценят и разберат предмиствата на технологиите в хранителната индустрия и иновациите в хорека сектора.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK