Платена публикация

СИХРЕ, хорека секторът и кулинарите

Интер Експо Център 11 октомври 2016, 15:22

Създаването на бизнес взаимоотношения е може би най-важната част от работата на една компания. В идеалната ситуация това е моментът, в който, след детайлна подготовка за представяне на бранда си, получаваш шанс да покажеш пълния капацитет от възможности пред клиенти и партньори.

Подобна ситуация ще има през ноември в София, когато фирми с дългогодишен опит и адекватно разбиране на потребностите на клиентите се събират на най-голямото бизнес изложение в страната за хорека сектора СИХРЕ.
Събитието предлага тематично разделени зони за участници и демонстрации. Тази година ще бъдат представени над 80 бранда от 22 държави, а в програмата на изложението са предвидени предизвикателства за кулинари и баристи.

16-ото издание на СИХРЕ ще се проведе в Интер Експо Център от 9 до 12 ноември, паралелно с изложенията за хранително-вкусовата индустрия - Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд & Дринк.
Миналата година изложенията бяха посетени от над 19 хиляди души, като в момента очакванията на организаторите са това число да бъде надхвърлено.

За гастрономите

В дните на изложението Българската асоциация на професионалните готвачи главно в лицето на шефовете Андре Токев и Димо Димов организират GastronomiX. Кулинарното събитие ще предложи две отделни програми - за професионални готвачи и за любители, като предстои да бъдат обявени и подробностите.
За втора поредна година Unilever Food Solutions организира състезание за готвачи - UniChef. Тази година надпреварата е разделена в две категории - за професионални готвачи и за ученици от гимназии и техникуми с кулинарен профил. Набирането на участниците в UniChef вече започна, а финалът ще бъде на СИХРЕ.
В изложението отново ще има и бариста зона на Асоциацията на българските баристи, които подготвят семинари, демонстрации и дегустации на различни сортове кафе.
Освен тях Енко Вендинг организират състезание за баристи, а от Goodlife.bg ще проведат уъркшоп за кулинарна фотография.

За бизнеса

За първа година Българската стопанска камара, Интер Експо Център и най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network, организират безплатни двустранни бизнес срещи за компании в хранително-вкусовата и хотелиерската индустрия.

Събитието Food4lfe ще се проведе на 10 ноември, като регистрация може да бъде направена чрез интернет страницата, с краен срок 30 октомври. Към момента регистрираните компании са над 60 от 10 държави.
Повече информация за СИХРЕ можете да откриете на www.sihre.bg.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK