Платена публикация

Природни стихии в бутилка

Платена публикация 09 юни 2010, 15:46

Има едно място в Южна Африка, където две природни стихии си дават среща по начин, който спира дъха - на това място два океана, Индийският и Атлантическият, се сливат в обща прегръдка. Гледката, която се открива, е ненадмината, тук е и последната точка от маршута на много пътешественици. Този природен феномен е довел и до уникален климат за пръснатите из западния нос лозя, които сякаш черпят от енергията на тези могъщи природни сблъсъци.

Районът е характерен и с биологичното си разнообразие, което дава възможност всяка година независимо от качеството на реколтата да бъдат събирани само най-подходящите плодове, които да осигурят сочния и сложен аромат, превърнал се в запазената марка на вината.

Винарите на Two Oceans работят в непрекъснат контакт с хората, които отглеждат първокласните лозя. Заедно взимат ключовото решение кога е най- добрият момент за беритба. Винификацията се извършва в Бергкелдер, която се намира в сърцето на прочутия в цял свят винен район Щеленбош.

Целият процес на създаване на вината Two Oceans – от обработването на масивите до опаковките – отговарят на предписанията в системата за екологично земеделие на винарската индустрия в Южна Африка (IPW). Международната премиера на марката Two Oceans е през 1993 г., когато излиза на световните пазари. Много бързо след това тя успява да стане като световно призната премиум New World Brand.

Днес Two Oceans се пият в над 70 страни от всички континенти. В България се разпространява от "Бибендум" www.bibendum.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK