Ивайло Харалампиев, Мадрид, снимки: Madrid Fusion08 февруари 2017, 11:57 Мотото на Madrid Fusion тази година беше "Споделени кодове с висшата кухня. Пътища към бъдещето".
Статията ни за събитието можете да намерите тук.Ястие от шеф Оскар Гарсия.Ястие от категория "морската вода в кулинарията".Ястие от Йон Йе Дук.Иберо-мексикански фюжън.Ястие от шеф Хидеки Масушита.Ястие от шеф Роман Аросес.Между солта и захарта.Ястието на шеф Иньес Пааес Нин.Овесът, нещо повече от закуска.Коктейл от Денис Барела.Ястието на шеф Абалон.Ястието на шеф Елена Арсак.Ястието на шеф Татунг Сарту.Ястието от готвачите в "99 restaurante".Морето и планината от Кантабрия.Ястие от шеф Родриго Пачеко.Йоланда Бустос говори за биодинамичната кулинария.Най-добрият суши шеф в света - Такаюки Отани.Братята Рока говорят за човешките взаимоотношения.Креативност в баровете.Победителят при сандвичите.Победителят в категория "закуски със сирене".Марио Сандовал за живата храна.Морската вода в кулинарията.Шеф Мигел Кобo със своята кървавица от град Бургос.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK