Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Ресторант на годината
Новини
Испанско-българска история с продължение – отново в София
Тази кулинарна "книга" вече има три глави. Началото бе през 2019 г. на наградите на "Бакхус", във втората глава действието се разви във Валядолид, а третата се случва днес и утре, 25 и 26 май, в София
Андреа Пунчева
Големите творци и храната: Петко Р. Славейков
България може да се похвали с една от първите готварски книги в Европа, написана от него и издадена в Цариград през 1870 г..
Владислав Христов
ОТ БРОЯ: Към кого е гостоприемна хоспиталити сферата
Как се отнася браншът към хората с увреждания?
Татяна Димитрова
Дунавската равнина с първа винена карта
Начинанието ще популяризира региона, 17 изби обединиха усилия, а Министерството на туризма обеща подкрепа
Бакхус
600 бутилки и 5 континента на предстоящия Discover.Vino
Над 600 вина от 5 континента само на 13 и 14 май в София
Бакхус
От редактора: Обединени, наградени, вдъхновени
Андреа Пунчева
Шеф Реми Жиро гостува на най-добрия ресторант на път у нас
Come Prima в Банско, част от Kempinski Hotel Grand Arena Bansko, отново посреща кулинар с Michelin опит
Бакхус
Една от тайните зад "Ресторант на годината"
Курсистите от HRC Culinary Academy рамо до рамо с шеф-готвачите на най-престижните награди на българската ХоРеКа сцена
Бакхус
"Ресторант на годината" за 2022 г. е... Niko'las 0/360
Номинираните, спечелилите, ястията и всичко, което трябва да знаете за наградите "Ресторант на годината 2022 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino"
Бакхус, снимки Цветелина Белутова
Най-добрият ресторант според кого?
Как журитата на наградите "Ресторант на годината" определят победителите и кои са номинираните?
Бакхус