Глад за емоции
Re-Shape: Храната в наша полза
Разговори за бъдещето, което започва от чинията
Как се храним? Какво избираме да сложим в чинията си? Какви режими следваме и защо? Преяждаме ли?
Как храната може да бъде не просто източник на удоволствие и енергия, а и грижа към себе си и начин за постигане на оптимална форма и кондиция.
Това са част от въпросите, около които се завърта първото събитие от новата платформа Re-Shape, посветено на храненето. Под надслова "Храната в наша полза", на 17 май в Planet Schwarz Tech theatre ще се състои целодневното събитие.
Ще има серия от лекции, презентации и разговори. Над 10 водещи експерта ще споделят своята гледна точка.

Сред участниците са:
Иво Величков, Психотерапевт и председател на Българската асоциация по хипноза.
Инес Субашка, Треньор, блогър, основател на IFS - Inspired Fit Strong.
Симона Вътева, Дипломиран клиничен, функционално-диагностичен нутриционист и основател на платформата Проактив.
Михаела Белорешка, Нутриционист и Здравен психолог
Ваня Иванова, Основател на Vanilla Kitchen.
Събитието е първа стъпка от поредица срещи, организирани от Re-Shape - платформа за живот в оптимална форма, която цели да създаде мост между различни светове - гастрономия, образование, социална справедливост и културна критика. Събитието ще бъде и възможност за среща между професионалисти и любопитни граждани, между идеи и практики, между "какво ям?" и "как живея?".
17 май
Planet Schwarz Tech, София
Програма и повече информация: reshape-bulgaria.com
Глад за емоции
"Манджа с грозде": Новият нюзлетър на "Бакхус"
Двуседмична селекция с най-интересното, ново и вкусно от света на гастрономията според екипа на "Бакхус"
От дисквалификацията до победата: Герман Гочев завоюва титла за България в Атина
Барманът е на първо място в състезанието Metaxa Twelve 2025
Острието на промяната
Как шеф Владислав Пенов от ресторант "Космос" спечели отличие от The Best Chef Awards 2025
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
Острието на промяната
Как шеф Владислав Пенов от ресторант "Космос" спечели отличие от The Best Chef Awards 2025