Новини

Рецепта: Pomegranate Queen

Текст: Надя Здравкова, снимки: Васил Танев 18 декември 2017, 14:56

Цялата статия вижте тук.

Pomegranate Queen
Сложност: 3/5

50 мл 12-годишен ром
30 мл домашен сироп от нар с портокалови кори
10 мл италиански ароматен битер
20 мл сок от боровинки
Гарниш:
75-процентов шоколадов ганаш, поръсен със светъл и тъмен печен сусам.

Метод: В шейкър без лед. Чашата отново е импровизиран съд с форма на нар. Сервираме с есенни трюфели.

Защото: "Хората трябва да се вълнуват от това, което получават в чашата", казва Димитър и ние сме напълно съгласни. И толкова развълнувани, че не смеем да докоснем съвършения натюрморт пред нас, още по-малко да го развалим опитвайки короната на тази есенна кралица.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK