Рецепта: Pomegranate Queen
Цялата статия вижте тук.
Pomegranate Queen
Сложност: 3/5
50 мл 12-годишен ром
30 мл домашен сироп от нар с портокалови кори
10 мл италиански ароматен битер
20 мл сок от боровинки
Гарниш:
75-процентов шоколадов ганаш, поръсен със светъл и тъмен печен сусам.
Метод: В шейкър без лед. Чашата отново е импровизиран съд с форма на нар. Сервираме с есенни трюфели.
Защото: "Хората трябва да се вълнуват от това, което получават в чашата", казва Димитър и ние сме напълно съгласни. И толкова развълнувани, че не смеем да докоснем съвършения натюрморт пред нас, още по-малко да го развалим опитвайки короната на тази есенна кралица.