Новини

Брой 156: Подправи си сам

Бакхус 13 октомври 2016, 16:50
Новият брой

Ако досега подправките са били за вас далечно и безинтересно понятие (треви, зрънца, клонки, даже камъни и злато), с този брой има шанс да променим това и да ви смелим цяла нова вселена.

Разгледайте галерията, с която ви представяме какво може да откриете в последния брой на Бакхус.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Новата пекарна Хляб&Soul

В броя може да прочете интервю със собственичките, които ни разказват за майсторски квас, здравословното хранене и разнообразните им хлябове.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Етно кухни

Представяме ви националната кухня на Перу, Франция, Гърция, Испания и Индия през очите на готвачи, собственици на етно ресторанти в България.

Научаваме кои са характерните съставки, които правят една кухня различна от друга и още тайни, директно от кухнята.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Бизнесът с подправки

Какво консумира планетата, как кулинарните шоута са променили вкусовете у нас и какъв е нашият износ за милиони?

В този материал сме насочили вниманието си изцяло към бизнесът с подправки.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Гид на добрите магазини за подправки

Едно от колекционерските неща в този брой е актуалният гид с магазини за всевъзможни подправки.

Пресни, сухи, свежи, редки и разбира се - онлайн.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Рецептурник

В новия Бакхус ще откриете и рецепти, предоставени специално за списанието, които започваме да събираме в удобен рецептурник в края на всеки брой.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Шампан

За гладните за дълги четива е разказът за пътуването до извора на лукса в Шампан.

История, култура и религия съчетани с висшата лига в производството на вина и шампански.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Изба "Вила Мелник"

Срещаме се със семейство Зикатанови в тяхната мелнишка изба "Вила Мелник".

Семейството се гордее с местния си произход, с наследството на региона и иска да възроди славата на локалните сортове - широка мелнишка лоза и дъщерните й мелник 55, руен, сандански мискет.

А портфолиото на избата им е наистина впечатляващо.

---
Търсете в новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Коктейли и вина за зимата

Предстоящите зимни дни предлагаме да полеем с някое от осемте сезонни вина, които експертът Галя Гинова ни препоръча за броя, заедно с рецептите на три есенни коктейла, представени от отличения български барман Самет Али.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK