
Брой 156: Подправи си сам

Ако досега подправките са били за вас далечно и безинтересно понятие (треви, зрънца, клонки, даже камъни и злато), с този брой има шанс да променим това и да ви смелим цяла нова вселена.
Разгледайте галерията, с която ви представяме какво може да откриете в последния брой на Бакхус.
---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
abonament@economedia.bg или на + 359 2 4615 349

В броя може да прочете интервю със собственичките, които ни разказват за майсторски квас, здравословното хранене и разнообразните им хлябове.
---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
abonament@economedia.bg или на + 359 2 4615 349

Представяме ви националната кухня на Перу, Франция, Гърция, Испания и Индия през очите на готвачи, собственици на етно ресторанти в България.
Научаваме кои са характерните съставки, които правят една кухня различна от друга и още тайни, директно от кухнята.
---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
abonament@economedia.bg или на + 359 2 4615 349

Какво консумира планетата, как кулинарните шоута са променили вкусовете у нас и какъв е нашият износ за милиони?
В този материал сме насочили вниманието си изцяло към бизнесът с подправки.
---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
abonament@economedia.bg или на + 359 2 4615 349

Едно от колекционерските неща в този брой е актуалният гид с магазини за всевъзможни подправки.
Пресни, сухи, свежи, редки и разбира се - онлайн.
---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
abonament@economedia.bg или на + 359 2 4615 349

В новия Бакхус ще откриете и рецепти, предоставени специално за списанието, които започваме да събираме в удобен рецептурник в края на всеки брой.
---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
abonament@economedia.bg или на + 359 2 4615 349

За гладните за дълги четива е разказът за пътуването до извора на лукса в Шампан.
История, култура и религия съчетани с висшата лига в производството на вина и шампански.
---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
abonament@economedia.bg или на + 359 2 4615 349

Срещаме се със семейство Зикатанови в тяхната мелнишка изба "Вила Мелник".
Семейството се гордее с местния си произход, с наследството на региона и иска да възроди славата на локалните сортове - широка мелнишка лоза и дъщерните й мелник 55, руен, сандански мискет.
А портфолиото на избата им е наистина впечатляващо.
---
Търсете в новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
abonament@economedia.bg или на + 359 2 4615 349

Предстоящите зимни дни предлагаме да полеем с някое от осемте сезонни вина, които експертът Галя Гинова ни препоръча за броя, заедно с рецептите на три есенни коктейла, представени от отличения български барман Самет Али.
---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
abonament@economedia.bg или на + 359 2 4615 349








prev
next