Новини

Камион желание

Марина Караконова 13 ноември 2015, 20:00

Ако има класация на държавите според качеството на уличната им храна, България ще е на последните места. За това няма никакво съмнение.

Днес обаче в центъра на София официално заработи Street Chefs, който попада в миниатюрния списък с места, които опровергават горното твърдение. Това е първият стационарен food truck. 

Предлага четири вида бургери /"шефският" е препоръчителен/, два сандвича – с телешко и свинско, и хот дог с наденичка "чиполата" – плюс е, че се предлага цял, и половинка. 

За солиден обяд или вечеря на крак - скърт и T-bone стек. Всичко дотук е вкусно и като продукти, и като съчетавание. Към тях има очакваните пържени картофи, отново единични и двойни, безалкохолни, бира, или чаша вино, което е в съклена, а не пластмасова чаша.  

Официално мястото се води на "Парчевич" 58-60, за по-лесно, това е паркингът срещу 127-о училище.  

Работи от 9 до 9, може да се паркира, ще бъде пригоден и за студено време, и много се надяваме, че мястото наоколо постепенно ще се облагороди.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK