Продай си кариерата, направи си вино
Жан-Франсоа Кенен, собственик на Шато дьо Пресак, Сент Емилион, гран крю класе, пред "Бакхус"
Oh là là!
Модната къща купува St. Supéry в Напа. Това не е първата й покупка на винарна. През 1994 г. тя се сдобива с Château Rauzan-Ségla, в района Марго в Бордо, а през 1996 - с Château Canon в Сент Емилион. Но това е първата американска изба за френския моден гигант. Винарната St. Supéry е основана през 1982 г. Според официалните изявления, новият собственик няма да прави никакви промени в организацията или философията на St. Supéry.

Продай си кариерата, направи си вино
Жан-Франсоа Кенен, собственик на Шато дьо Пресак, Сент Емилион, гран крю класе, пред "Бакхус"
Шато Озон - където виното става велико
За любимата грешка на Ален Вотие,
какво е да си четиринадесето поколение винар, защо собственикът на Шато Озон никога не говори пръв при дегустации и
къде отлежава виното на фамилията Вотие.
Отговорът на тези и други въпроси - специално за "Бакхус".
От дисквалификацията до победата: Герман Гочев завоюва титла за България в Атина
Барманът е на първо място в състезанието Metaxa Twelve 2025
Острието на промяната
Как шеф Владислав Пенов от ресторант "Космос" спечели отличие от The Best Chef Awards 2025
Независимият дух на малца
Само уиски, само независими дестилерии, редки бутилки и майсторство без компромис – Whisky Show Sofia 2025 превърна занаятчийството в мярка за стойност.
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
Първият азиатски бар, който печели титлата "Най-добър бар в света", е ода на римската простота – и я поднася със стил в Хонконг.

