Седмица на авторската кухня 17-23.10.2016 г.
Есте
София, ул."Николай Хайтов" N 3A
за резервации: 088 670 0269
http://este-restaurant.com/
работно време: пон.-нед.:11:30ч. – 23:00ч.
Обедно/Вечерно
Меню, цена 118 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Ракия Културна Резерва; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay barrique 2015 и Castellum Cabernet Sauvignon 2013 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
Студено Предястие: Есте сандвич с гъши дроб,пилешко филе,трюфел и кестен

Топло Предястие: Телешка буза с гъбен бульон, целина и пяна от бяло вино

Основно: Калкан филе с конопени семена, аспержи и сос вишесоас

Десерт: Селекция бонбони, петифури и макарони
Седмица на авторската кухня 17-23.10.2016 г.
Наздраве за второто издание на феста за натурално вино!
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От гроздето до божеството – виното като ритуал и храна като метаморфоза
Whisky Show Bulgaria 2025 отново събира изключителни и редки представители на уискито
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
Спортът и храната: ритуали на споделеност