Кулинарна приказка по италиански: успехът на Cinecitta
Световен кулинарен гид отличи ресторанта Cinecitta с две "скариди" за забележителен вкус
Cinecitta Osteria Italiana
Cinecittà Osteria Italiana е проект в основата на който стои философията за използване на най-висококачествени продукти с ясен и гарантиран произход, които търпят най-малка обработка и така запазват и подчертават естествените си вкусове и качества. Тази философия е и в основата на цялата италианска кулинария.В Cinecittà използваме пресни и сезонни продукти от малки мести фермери, а трайните продукти са изцяло италиански. Шеф Алекс Димитров създава ястия с модерен подход към класическите рецепти, затова и по време на Бакхус Fish Fest 2 може да очаквате интересни и изключително вкусни предложения на щанда им.
Вижте менюто им на следващата снимка >>>>>>
Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.
Научавайте новостите за събитието във Facebook.
КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
Меню Бакхус Fish Fest 2:- Крем супа от бели аспержи и Пино гриджо с месо от лобстер, крем от авокадо и лиофилизиран пъпеш
- Стриди поднесени с ферментирала краставица и еспума от селъри
- Карпачо от червени аржентински скариди, мариновани в зехтин и фреш от билки, съчетани със соева майонеза и гел от нар
- Лингуини Аllo Scoglio с пресни черни миди, калмари, скариди и пресни домати
- Талятеле с месо от речни раци и крем от бял трюфел
- Shrimp and chips - хрупкави скариди Black Tiger с микс от картофен чипс
- Пресен черномоски паламуд със зеленчуков рататуй
Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.
Научавайте новостите за събитието във Facebook.
КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.
КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.
КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.
КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
Кулинарна приказка по италиански: успехът на Cinecitta
Световен кулинарен гид отличи ресторанта Cinecitta с две "скариди" за забележителен вкус
От дисквалификацията до победата: Герман Гочев завоюва титла за Българя в Атина
Барманът е на първо място в състезанието Metaxa Twelve 2025
Острието на промяната
Как шеф Владислав Пенов от ресторант "Космос" спечели отличие от The Best Chef Awards 2025
Независимият дух на малца
Само уиски, само независими дестилерии, редки бутилки и майсторство без компромис – Whisky Show Sofia 2025 превърна занаятчийството в мярка за стойност.
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
Първият азиатски бар, който печели титлата "Най-добър бар в света", е ода на римската простота – и я поднася със стил в Хонконг.