Ouzo 1217 септември 2019, 00:00 Ouzo 12 се отличава с дългата си история, традиции в производството, мек вкус и уникален аромат. Всяка бутилка ни напомня за топла и слънчева Гърция.
Ouzo 12 е създадено през 1880г. в дестилерията на братя Калоянис и носи името на бъчва №12, в която се съхранявало богатото на вкус и аромат узо.
Благодарение на отличителните му характеристики и днес Ouzo 12 е една от най-предпочитаните анасонови напитки в света.
Ouzo 12 се консумира най-често разредено с лед и вода. Насладете му се според повода, в комбинация със салати, ордьоври, морски деликатеси, основни ястия или десерти. И не забравяйте, най-важни са приятната компания и умерената консумация.
Залъкът на културното разнообразиеВ Electro Camel стомасите са пълни, а усмивките - широкиСъдържание от Electro CamelРеклама Що е то "гурме пица" и всичко, което искаме да знаем за нея"Трябваше да е изненада" гласи слоганът на Paesano Gourmet Pizza, а разкошното е, че изненадите са само хубавиСъдържание за Paesano Gourmet PizzaРеклама Апетитът идва с качествотоВсяка бутилка San Pellegrino е израз на грижа и вниманиеСъдържание от Acqua Panna & San PellegrinoПлатена публикация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK