Архив Бакхус
Брой 159: Ферментация
Новият брой на "Бакхус" е вече тук. Този път говорим за ферментациите. Вижте още какво ви очаква в страниците на нашето списание:---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
История, култура, химия и биология... или как ферментациите променят живота ни.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Кои са добрите герои на добрите бактерии и техните рецепти.
Разговор с майстор-пивоварят Здравко Беджев за домашната бира и изобщо за бирата.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Когато говорим за цивилизация се сещаме за Япония, а когато става дума ферментация, разбираме защо.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Представяме ви най-добрият барман на България за 2017 г. Димитър Петровски, неговите мисли за балканските вкусове и три авторски сезонни коктейла.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Продължихме да пътуваме и стигнахме до Елзас, където извървяхме един от най-живописните винени пътища на Франция.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Архив Бакхус
Протеиновите храни – мит и истина
Денят на мавруда – празник на българските сортове и на идентичността във виното
Наздраве за второто издание на феста за натурално вино!
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
Спортът и храната: ритуали на споделеност
Сексът & ГЛАДът
Сексът може и да продава, но вкусът остава.