Реклама

Блогъри и професионални готвачи опитаха ястията от филма "Повелителят на кухнята" в МЕТРО Академия

МЕТРО Академия 04 ноември 2015, 17:36

Готварското шоу "подгря" кулиналните ентусиасти за българските финали на световните "кулинарни оскари" - Bocuse d’Or, които ще се проведат в зала №6 на Интер Експо Център на 11 и 12 ноември

С визия и вкус достойни за двузведния Michelin ресторант "Marcus" в Knightsbridge, рецептите от нашумелия филм "Повелителят на кухнята" (Burnt) бяха презентирани пред повече от 40 кулинарни блогъри и професионални готвачи, в края на специална прожекция на нашумялата лента в МЕТРО Академия.

Събитието организирано от МЕТРО Академия, Форум филмс и кулинарния сайт Блоговодител съчета филмовата премиера за блогъри с кулинарно шоу, подготвено от шеф готвачите Милен Панев, Милен Златев и Алекс Иванчев.

Българският римейк на кулинарните шедьоври подгогвени от шеф Marcus Wareing за "Повелителят на кухнята", по нищо не отстъпваше на оригиналните блюда и рецепти, използвани в "кухненските" сцени от филма.

Филмовата прожекция в МЕТРО Академия "подгря" кулинарните ентусиасти за българското издание на световното състезание Bocuse d’Or – известно като "кулинарните оскари", което ще се проведе на 11 и 12 ноември в зала №6 на Интер Експо Център и което ще излъчи българския представител за европейското издание на престижната награда в Будапеща.

Повече информация за Bocuse d’Or можете да намерите тук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK