Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Ресторант на годината
Последни истории
Най-добрият ресторант според кого?
Как журитата на наградите "Ресторант на годината" определят победителите и кои са номинираните?
Бакхус
Червено от Сакар е най-доброто българско вино за 2022
DiVino Top 50 - кои са победителите за изминалата година
Бакхус
ОТ БРОЯ: Пловдив, не сме те забравили
Айляците заобичаха да си правят густо на по поничка или на брънч
Георги Куманов
ОТ БРОЯ: Skye is the limit
Из шотландските вкусове и пейзажи на остров Скай
Текст и снимки: Гергана Ангелова
#HardRockSoftTannins: нова реколта от "Одесос"
Вино и хип-хоп се срещат в клуб ReBonkers на 10 март
Бакхус
TEAsting: Класиките в жанра - Асам, Дарджилинг, Английска закуска
Черният чай в цялото му многобразие от вкусове и аромати
Текст и снимки: Владислав Христов
Къде е най-доброто шкембе?
Търсенето на #ЧревоугодноМиеНия
Ния Петрова
ОТ БРОЯ: Малкият-голям Санлукар
В андалуското градче се пие мансания и се яде телешко шкембе с нахут
Текст и снимки: Бойка Велинова
TEAsting: Мате и лапачо - напитките на боговете
Разходка до географските ширини на Южна Америка и нейните чайове
Владислав Христов
Мигранти с таланти представят: йеменска кухня, част II
Кулинарните традиции на Хадрамаут със Сара Алкаф
Текст: Искра Янкова, Снимки: Стефан Сучев
Големите творци и храната: Александър Дюма-баща
Владислав Христов
Българин отново на световната олимпиада за млади готвачи
На Young Chef Olympiad 2023 в Индия ще участва ученик на кулинарната академия HRC
Бакхус
Великолепнитe 7: звездни и извън градовете
Местата, за които си заслужава да слезете от главния път
София Павлова
Бакхус на път: Исландия за гладни приключенци
Къде и какво да ядете, докато обикаляте една от най-северните точки на Европа
София Павлова
ОТ БРОЯ: Балканско намигване на Michelin почва
Разказ от първо небце от испанския ресторант Trigo, където готвиха Владислав Пенов и Антон Васев
Андреа Пунчева
ОТ БРОЯ: Кухнята на Витоша
Колко вкусно може да готвят в една хижа не e въпрос, а възклицание!
София Павлова
Savoir-fête с червен килим и шампанско в Будапеща
Някои дни са родени по-добри от други. Разказ за изключителна вечер с Moet & Chandon в операта в Будапеща
Андреа Пунчева
Рецепта от Noma: яйчен уиски сос
Най-добрият ресторант в света сподели своя рецепта
Noma Food Projects
От редактора: Еднорози по села, хижи и под елхата
Андреа Пунчева
#БакхусПосланик: Филип Спасов
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Бакхус
#БакхусПосланик: Кристина Маркова
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Бакхус
#БакхусПосланик: Емилия Стоева
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Бакхус
#БакхусПосланик: Деница Петков
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Бакхус
#БакхусПосланик: Георги Тошев
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Бакхус
#БакхусПосланик: Александър Таралежков
Нов проект, който обединява съмишленици на идеята, че ние сме това, което ядем, пием и четем
Бакхус
Apollowine: вино на 2 етажа
Новото място в София, където ще откриете пищен избор от винени бутилки и предложения на чаша
София Павлова
Големите творци и храната: Франсис Скот Фицджералд
Разходка до епохата на "изгубеното поколение" сред нощни партита, Сотерн, шампанско, печени бутове, прасенца и пуйки
Владислав Христов
Българин стана един от десетимата най-добри бармани на планетата
Манол Лазаров влезе в топ 10 на финала на World Class
Съдържание от Avendi
TEAsting: Масала - класическа и модерна
Днес поемаме към вечно заснежените върхове на Хималаите, където е родината на масалата
Текст и снимки: Владислав Христов
Ревю: Tommasi във Венето и Пулия
Дегустираме 6 вина от двата края на Италия.
София Павлова
Мигранти с таланти представят: етиопска седмица
Текст: Бистра Иванова, Снимки: Стефан Сучев