История с продължение: Тоскана само с покана
Да преживееш остров Горгона - там, където виното означава втори шансСофия Павлова
Готвене с вино for dummies
Няколко препоръки за обогатяване на ястията у домаСофия Павлова
ОТ БРОЯ: Чат-пат GPT
Ще замени ли изкуственият интелект винената журналистика?Марина Караконова
ОТ БРОЯ: Какво пием това лято
Винените журналисти на Бакхус със своите лични мнения и препоръкиАни Коджаиванова, Марина Караконова
TEAsting: Китай и Непал - между черното и бялото
От столетия тук на особена почит са жълтите чайове - отвари за консуматори, готови на по-екстремни вкусови преживяванияТекст и снимки: Владислав Христов
ОТ БРОЯ: От софтуера до бутилката
Българският стартъп Bevine помага на винарите с AI решения на лозетоСъдържание за Bevine
Пием Пиемонт
3 дни сред стръмните склонове на Бароло, довели до възклицанието "Дай боже всекиму да предобри с небиоло!"Андреа Пунчева Снимки: Андрей Андреев
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK