Събития

Бакхус StrЕАТ Fest 4: 19 и 20 септември 2020

Бакхус 01 юни 2020, 00:00
StrEAT fest

Не изпускайте четвъртото издание на най-големия гурме фестивал на открито - Бакхус StrEAT Fest.
Тази година ще бъде още по-весело, защото ще обърнем и специално внимание на домашните ни любимци. За тях ще обособим специална градинка, в която ще има лакомства и много изненади.
Както и предходните години, всички изложители разположени в зоната на фестивала са специално селектирани от екипа на "Бакхус" и ще предоставят висока доза изкушения и аромати.
StrEAT Fest 4 ще събере ресторанти с международна и авторска кухня, занаятчийски български вина от почти всички краища на България на специален бар. Разбира се, не пропускаме и крафт бирите, анасоновите напитки, шприцове и още spirits, които можете да споделите с превъзходна скара. Ако пък пристигнете още сутринта, ще имате възможността да опитате ароматни кафета от специални блендове, да хапнете вкусни прясно изпечени закуски, сладки печива, и да опитате най-добрите месни български фермерски продукти.
♥ ♥ ♥ Запазете датите 19 и 20 септември още отсега и планирайте поне един ден престой на Женския пазар. Организирайте си срещи с приятели, доведете децата си и вашите домашни любимци и се подгответе за вкусна храна и напитки съчетани с много музика и емоции. ♥ ♥ ♥
Следете страницата ни, за да се информирате за всеки детайл около събитието. Очаквайте скоро подробности около програмата на StrEAT Fest 4.
* Генерален съорганизатор на събитието е Пазари Възраждане ЕАД

За повече информация или желание за участие моля да ни пишете [email protected]

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK