Бакхус22 май 2018, 18:11 Зад кулинарната концепция на L'Instant Boutique & Catering стои не кой да е, а шефът на френското посолство в София Антоан Верест и съпругата му Карин. Тяхното желание е да покажат най-доброто от френската гастрономия, като предлагат приятелско и професинално обслужване и използват внимателно подбрани локални и сезонни продукти. До преди две години това се случваше в едноименния ресторант, а от 2017 насам приготвената в тяхната кухня храна пътува всеки ден от кетъринг бутика с марка L’Instant към семейни събирания, специални вечери, коктейли, партита и дори сватби.
Всичко за стрийт феста вижте тук.Купете онлайн билет от тук:На 9 и 10 юни кулинарните умения на Антоан и Карин ще пристигнат на Женския пазар в София под формата на:
Меню StrEAT Fest 2018: ☛ Студени предястия: Пастет от свинско и заешко с маринован червен лук и дресинг с естрагон и хляб Рататуй с herbes de Provence и босилек (веган)
☛ Основни ястия: Охлюви Кулебяка с пъстърва, праз и гъби Мини телешки пай ‘parmentier’ със салса от домати и зелени маслини Свински гърди с рататуй, червен лук и редукция от балсамов оцет Раклет с картоф със запечен кашкавал и пушена шунка
☛ Десерти: Белгийски шоколадов мус Мини кроасан Мини шоколадов хляб Espuma шот с кокос и лайм
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK