Бакхус16 май 2018, 18:01 Hamachi-ni означава "Hamachi две" и "към Hamachi", а много скоро ресторантът ще навърши и две години на новото си по-централно място на ул."Г. С. Раковски" 179. Интериорът съчетава модерен дизайн с открита кухня и зона в традиционен японски стил. Менютата са две и също представляват микс от класически суши предложения и модерна японска кухня. А под модерна японска кухня в Hamachi-ni разбират възможността да кривнат от правия път на традиционната кухня и нейните стриктни правила и кулинарни практики в посока фюжън. Храната е базирана на комбинации от японски продукти, но се презентира по съвременен европейски начин.
КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН » Пръст в менюто и неговото изготвяне има Йоко Москович – дългогодишен консултант на Hamachi, чието семейство притежава ресторант в Япония, където Йоко работи, преди да отиде да живее в САЩ. При изготвянето на сегашното меню, тя е целяла да надгради старото, до го развие и да получи интересен и модерен краен вариант.
КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН » Не се използва бяло брашно, а употребата на мляко, млечни продукти и захар е сведена до пълния минимум. Hamachi-ni се стреми да работи с местни производители и доставчици ("Омая Ранч", "Чифлик Ливади", ферма за патешкото месо в с. Бранище), а рибата си набавят както от Солун, така и най-големите европейски борси за риба. Tрайните продукти са японски - соев сос, мирин, саке, оризово брашно, темпура, водорасли, червен боб Адзуки.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK