Бакхус StrEAT Fest, 9-10 юни
Delishu
Деликатесите от заквасено кашу на Delishu са на пазара от 2014. Създадени в семейния ресторант на трима млади готвачи - Николай Тодоров, съпругата мy Стиляна и нейната сестра Мария. Авторската им рецепта предлага една нова, вкусна и здравословна алтернатива на млечните продукти, като всичко се произвежда майсторски, ръчно и по тяхна собствена технология. За изключителния вкус на delishu-то е виновна дългата ферментация и зреене, а ненадминатото количество на живи пробиотици в него го нарежда сред любимите храни на ценителите на качествените родни продукти! Колко милиарда бактерии има във всяка опаковка, как се приготвя, с какво се яде, защо е толкова полезно и други истини за храната и живота ще ни разказват на живо самите създатели на Delishu по време на второто издание на Бакхус StrEAT Fest.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 може да прочетете тук.Купете онлайн билет от тук:
На щанда на Delishu ще може да опитате и екзотичния и освежаващ вкус на кокосова вода Be Pure. Тя идва от Тайланд, но става все по-популярна по цял свят заради уникалните си здравословни и вкусови качества и се превръща в незаменима напитка за съвременния активен човек.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 може да прочетете тук.
КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »
Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 може да прочетете тук.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »
Бакхус StrEAT Fest, 9-10 юни
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От гроздето до божеството – виното като ритуал и храна като метаморфоза
Страст, вятър и пирен – философията зад Highland Park
"За нас рибата е отговорност, не просто продукт"
Разговор с Ивайло Пенев, ръководител сектор "Свежи храни" в МЕТРО България
Дим, море и балончета: фестивалът, който обединява вкусовете
Уикенд за гладни и жадни
Whisky Show Bulgaria 2025 отново събира изключителни и редки представители на уискито