Платена публикация

Барбекю за всички, всички за барбекюто

Съдържание за WMF 01 юли 2022, 00:00

Представете си барбекю, скара и фурна едновременно. Да, почитателите на градския грил категорично ще преоткрият любимото си хоби и това лято ще е споделено с любимата компания и с Profi Plus Urban Master Grill - първата електрическа скара за външни пространства с функция 2 в 1 с вградена фурна. С 3000 вата мощност, изключително високите температури до 320° C осигуряват оптимални резултати при печене на скара. Две емайлирани, чугунени плочи разпределят идеално топлината. Пресен хляб, печива или зеленчуци могат да се поставят в просторната фурна до 200° C и да се готвят успоредно с процеса на печене на скара. Фурната на Profi Plus Urban Master Grill е

идеална и за приготвянето на перфектни стекове -

след приготвяне на скарата стекът се поставя във фурната, за да почине и да се запечатат соковете му. Благодарение на предпазното стъкло на вратата на фурната тя позволява на най-любопитните и нетърпеливите (разбирайте, на най-малките грил ентусиасти) да наблюдават процеса на печене.
Дизайнерският грил е оборудван с големи, удобни за използващия го, интуитивни сензорни бутони, въртящо се копче и LED дисплей - поместени в дръжката с цел спестяване на място. Термометър за барбекю може да бъде свързан чрез вградената за тази цел връзка.
Барбекюто обикновено се свързва с широки планински поляни или големи задни дворове. Картинката тук е по-различна - както подсказва името му, Profi Plus Urban Master Grill е идеален за живота в градски условия: благодарение на компактния си размер може да се поставя на покриви, пасва идеално на балкони или пък в малки градини. И тъкмо тук идва моментът, в който да блеснете кулинарно със своите барбекю умения пред близки и познати в настоящия разгар на лятото.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK