Платена публикация

Една година winique experience със SeeWines

SeeWines 11 ноември 2019, 10:31

Рожденият ден премина в компанията на 250 лоялни клиенти и партньори с 6-степенно меню и винена дегустация

5 ноември, София. Двеста и петдесет от най-редовните посетители на SeeWines се събраха на ул. "Оборище" 5, за да отпразнуват първия рожден ден на магазина за вино и изкуство, поставил началото на философията winique experience. Преведено на български това означава "виникално преживяване", т.е. уникални моменти, породени от и посветени на виното. Празникът беше отбелязан с 6-степенно меню, дело на френския шеф готвач Антоан Верест, съчетано с 6 от вината - собствено производство на SeeWines, от сериите Colorito и Ayano, както и от премиум серията Disegno:

- Colorito White Blend 2018 – бял купаж совиньон блан и шардоне

- Colorito Chardonnay 2018 – бяло вино от сорта шардоне

- Ayano Rose 2017 – розе от сорта широка мелнишка лоза

- Ayano Shiroka Melnishka Loza 2015 – червено вино от сорта широка мелнишка лоза

- Disegno Cabernet Franc 2017 – червено вино каберне фран

- Disegno Petit Manseng 2018 – десертно вино от сорта пти мансен

Повече за собственото производство можете да научите тук - https://seewines.com/explore/winery
Сред гостите бяха ценители на виното от разнообразни сфери на обществения живот – личности от бизнеса и финансовия сектор, юристи, творци, медии и др. Обръщение към публиката направиха изпълнителният директор на компанията Диляна Василева, главният сомелиер Благой Кузмански, известният винен експерт Марк Дворкин и биодинамикът Жулиан Рено.

Програмата бе с особен акцент върху изкуството, към което екипът на Seewines има специално отношение и което е повод колекционерската страст на основателите на компанията да се превърне в двигател и за дизайна на магазина Seewines Gallery на бул. "България" 106, напомнящ на галерия. Немалка част от колекционираното им изкуство ще бъде изложено в избата край с. Хърсово до гр. Сандански, чието откриване предстои в идните месеци.

Повече за колекцията от над 1300 вина и за събитията на SeeWines можете да научите на www.seewines.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK