Платена публикация

Единственият златен медал за България от Decanter World Wine Awards 2017 бе присъден на Катаржина Естейт

Катаржина Естейт 22 май 2017, 13:09

Катаржина Естейт отбеляза най-доброто си представяне до този момент на един от най-силно конкурентните винени конкурси Decanter World Wine Awards 2017. Със златен медал бе наградено "10 Harvest", Merlot 2015 и това е единственият златен медал за България тази година. С производството на този винен еликсир Катаржина Естейт бележи юбилейната си десета реколта, която е и най-добра до този момент от създаването на избата. Златното отличие е с огромна значимост за избата, тъй като Decanter има славата на най-трудния винен конкурс. Виненото състезание се провежда в Лондон и се счита за едно от най-престижните в света. Вината се оценяват от най-добрите дегустатори от цял свят, включително Masters of Wine и Master Sommelier (най-високите титли във виненото и сомелиерско образование).
Вината преминават през тежка селекция: - изцяло "сляпа" дегустация и класификация според региона и цената. Имено поради тази причина и отличията от Decanter са толкова желани от производителите на вина.

Със сребърен медал е наградено "La Verite" 2015, а бронз получиха едни от най-знаковите вина на Катаржина Естейт - "Encore Malbec" и "Encore Syrah"2015г. С етикет "препоръчано вино" може да се похвали Katarzyna, Question Mark 2012.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK