Bagri by Boykovski13 декември 2019, 12:05 Новият сезон на Багри започва с гръм и трясък и много пушек! Базиран върху здравите основи на устойчивата кулинария, новият проект, който обедини създателите на Багри с Георги Бойковски, ще надскочи и най-смелите представи за прогресивна българска кухня. Верни сме, както винаги, на естествените ферментации, фермерски продукти, изминали възможно най-малко километри, смяната на менютата спрямо природата и на zero-waste културата. Част от палитрата на Багри е и собствената ферма, където се отглеждат пасищно овце, а в мини мандрата се правят отлежало овче сирене, кашкавал и високомаслено кисело мляко, които ще можете да опитате на базара. Освен млечните ни продукти, сме приготвили наши вариации на класическите ястия: Сарми със свинско от Източнобалканска свиня, боб с Петрохан и сланина и тиквеник. Приготвили сме и сезонна лимона с дюля и лимонова върбинка. Ще ни намерите до табелата Bagri by Boykovski!
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK