Бакхус Коледен Гурме Базар
Delishu
Деликатесите от заквасено кашу на Delishu са на пазара от 2014. Създадени в семейния ресторант на трима млади готвачи - Николай Тодоров, съпругата мy Стиляна и нейната сестра Мария. Авторската им рецепта предлага една нова, вкусна и здравословна алтернатива на млечните продукти, като всичко се произвежда майсторски, ръчно и по тяхна собствена технология. За изключителния вкус на delishu-то е виновна дългата ферментация и зреене, а ненадминатото количество на живи пробиотици в него го нарежда сред любимите храни на ценителите на качествените родни продукти! Колко милиарда бактерии има във всяка опаковка, как се приготвя, с какво се яде, защо е толкова полезно и други истини за храната и живота ще ни разказват на живо самите създатели на Delishu по време на първото издание на Бакхус Коледен Гурме Базар.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.
Научавайте новостите за събитието във Facebook.
Купете билет онлайн с намаление тук.
Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.
Купете билет онлайн с намаление тук.
Бакхус Коледен Гурме Базар
Наздраве за второто издание на феста за натурално вино!
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От гроздето до божеството – виното като ритуал и храна като метаморфоза
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
Whisky Show Bulgaria 2025 отново събира изключителни и редки представители на уискито
Спортът и храната: ритуали на споделеност