Луминисцентно меню
Madrid Fusion
Мотото на Madrid Fusion тази година беше "Споделени кодове с висшата кухня. Пътища към бъдещето".Статията ни за събитието можете да намерите тук.
Ястие от шеф Оскар Гарсия.
Ястие от категория "морската вода в кулинарията".
Ястие от Йон Йе Дук.
Иберо-мексикански фюжън.
Ястие от шеф Хидеки Масушита.
Ястие от шеф Роман Аросес.
Между солта и захарта.
Ястието на шеф Иньес Пааес Нин.
Овесът, нещо повече от закуска.
Коктейл от Денис Барела.
Ястието на шеф Абалон.
Ястието на шеф Елена Арсак.
Ястието на шеф Татунг Сарту.
Ястието от готвачите в "99 restaurante".
Морето и планината от Кантабрия.
Ястие от шеф Родриго Пачеко.
Йоланда Бустос говори за биодинамичната кулинария.
Най-добрият суши шеф в света - Такаюки Отани.
Братята Рока говорят за човешките взаимоотношения.
Креативност в баровете.
Победителят при сандвичите.
Победителят в категория "закуски със сирене".
Марио Сандовал за живата храна.
Морската вода в кулинарията.
Шеф Мигел Кобo със своята кървавица от град Бургос.
Луминисцентно меню
"Манджа с грозде": Коледа на масата: сарми, сладки, хляб и историите зад тях + 20 препоръчани вина
✪ Зимата по рецепта на ADOR
✪ Renault 4: На колелата на добрия вкус
Селекция: 9 вкусни адвент календара
Първият адрес за #безценни кулинарни моменти е UNICA by priceless
Световната седмица на ракъ започва