Започва месецът на мавруда с Urban Wine Fest този уикенд 17 български сорта ще демонстрират богатството на страната ни по време на четвъртото издание на Международния ден на мавруда Бакхус
Зарибени по Черноморието: как да (пре)открием българската кухня Няколко спънки и стъпки, когато говорим за българската кулинарна традиция и индустрия Георги Гавазов, Черноморски улов
TEAsting: Мао Фенг и Чун Ме - скритите съкровища на Китай Китай успява да доминира в сегмента на зелените чайове с ниска цена и високо качество. Текст и снимки: Владислав Христов
Рори Милър за "Бакхус": Да живееш на око 336 страници, посветени на забравеното поколение и неговата мъдрост в кухнята София Павлова
Филип Кури: Десертът е последната граница преди новата ера на храненето За растителните алтернативи, нови приложения на добре познати съставки и ползите от диета без животински продукти Мери Иванова
#БакхусПосланици: Food Nomads Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима. Бакхус
#БакхусПосланик: Даниела Динева Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима. Бакхус
MasterChef – кулинария и характери, поднесени с нов вкус Осмият сезон на риалити предаването идва с изцяло сменено жури Съдържание от бТВ
#БакхусПосланик: Петър Божинов Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима. Бакхус