Вегесофия или не съвсем На фона на огромен подем в западния свят в София културата на безмесно хранене напредва с малки и плахи стъпки Ани Коджаиванова
От редактора: бакхусти* на три морета и под четири тепета Какво да очаквате от летния брой на сп. Бакхус Андреа Пунчева
Ритуалът в чинията: на северното Черноморие с Ritual Gatherings Вижте пълното меню на предстоящата Ритуална вечеря на 30 юни на плаж Камчия Бакхус, Снимки: Сандро Арабян
Варна WINEkend се завръща с пето издание това лято Ето кои са "големите малки" на българския винен пазар Бакхус
Новият брой на "Бакхус": в тандем с "Капитал" Предстоящото ни хартиено издание, озаглавено "На три морета", ще откриете в комплект със седмичника Бакхус
Манол Лазаров е WORLD CLASS барман на годината за България 2022 Научете как протече българският финал на световното състезание за миксолози Съдържание от Avendi
TEAsting: черен чай от Русия, Кения и Шри Ланка Разходка из безбрежния океан на черния чай Текст и снимки: Владислав Христов
Ритуална Вечеря на плажа на Камчия - вместо звезди Michelin... милиони по небето Разговор с шеф Владислав Пенов, който споделя какви вкусове ни очакват вечерта на 30 юни Бакхус
4 и 5 юни: време е за охлюви и гьоза! Женски пазар отново ще е домакин на гурме ястия и напитки от цял свят по време на двудневния безкешов Бакхус StrEAT Fest Бакхус