ОТ БРОЯ: Разперени хриле
Разговор с експерта по темата за аквакултурите Константин Иванов
Бакхус Fish Fest 3
Благодарим ви отново, че бяхте част от Бакхус Fish Fest 3. Имахме синьо небе, стоплящо слънце, морски деликатеси, утоляваща жаждата бира, екзотични коктейли и много настроение. Ето как изглеждаше всичко това отстрани
ОТ БРОЯ: Разперени хриле
Разговор с експерта по темата за аквакултурите Константин Иванов
Независимият дух на малца
Само уиски, само независими дестилерии, редки бутилки и майсторство без компромис – Whisky Show Sofia 2025 превърна занаятчийството в мярка за стойност.
Протеиновите храни – мит и истина
Денят на мавруда – празник на българските сортове и на идентичността във виното
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
Първият азиатски бар, който печели титлата "Най-добър бар в света", е ода на римската простота – и я поднася със стил в Хонконг.