"Манджа с грозде": Новият нюзлетър на "Бакхус"
Двуседмична селекция с най-интересното, ново и вкусно от света на гастрономията според екипа на "Бакхус"
DiVino.Taste 2018
Традиционно, вече осма година, на DiVino.Taste си дават среща и най-малките, и най-големите в бранша, сомелиери и търговци на вино, ресторантьорите и крайните клиенти – винолюбители и ценители.
Тази година на събитието ще участват над 70 български винопроизводители, така че посетителите ще имат на разположение над 500 от най-добрите български вина. Всеки посетител ще има пряк контакт с хората, които стоят зад избите и ще може да опита и да се запознае с концепцията и философията им за вината. Всички те ще се продават в специално изградения за събитието магазин Casavino.
Окаквайте силна програма от майсторски класове с дегустации, интересни и полезни презентации. Сред тях са за елита на германските вина, за традиционните бели български сортове, за шампанското розе, за австралийския тероар, и за Грузия като люлка на виното. /Вижте пълната програма на taste.bg.
В гурме зоната ще има щандове с лека храна, деликатеси, и кафе.
Билетите за изложението вече са в продажба на Vintageclub.bg.
"Манджа с грозде": Новият нюзлетър на "Бакхус"
Двуседмична селекция с най-интересното, ново и вкусно от света на гастрономията според екипа на "Бакхус"
От дисквалификацията до победата: Герман Гочев завоюва титла за България в Атина
Барманът е на първо място в състезанието Metaxa Twelve 2025
Острието на промяната
Как шеф Владислав Пенов от ресторант "Космос" спечели отличие от The Best Chef Awards 2025
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
Първият азиатски бар, който печели титлата "Най-добър бар в света", е ода на римската простота – и я поднася със стил в Хонконг.