Бакхус05 април 2017, 13:34 Представяме ви ястията на церемонията Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San PellegrinoИнсталация от amuse bouches, приготвена от Red Devil Catering.Цвекло, крокмач и мелнишка лоза
Цвекло с пържени трохи от черен хляб, "жадна монахиня" с широка мелнишка лоза и крокмач
Шеф Георги Бойковски, ресторант КосмосТри вариации на сьомга
Тартар от сьомга със сладко мисо, хайвер от сьомга върху хрупкава кожа и филе от сьомга със сусамов дресинг
Шеф Лука Спига, Roka Restaurant Mayfair, ЛондонЗемя и вода | Вкус
Пате от патешки дроб поднен с табако аромат, змиорка, пушено патешко магре и глазирано чикори
Шеф Андрей Стоилов, главен готвач и F&B мениджър на Виктория груп, Председател на българската асоциация на професионалните готвачиТелешка рапсодия
Задушени телешки бузи, манатарка, кореноплодни зеленчуци и какао сос
Шеф Антоан Вераст, L’instant CateringНосталгия
Сорбе с опушено българско козе сирене, трохи с аромат на трюфел, гел от ябълки, малинов винегрет
Млад готвач Симеон Николов с ментор шеф-готвач Анри Донно, главен шеф-инструктор HRC Culinary Academy
Поднесенo с коктейл Beluga Apple Dream, приготвен от Димитър Димитров, бар мениджър, бар By The WayТекстури - шоколад и круша
Хрупкава лешникова основа | Карамел и круши | Крем с ванилия и тонка | Млечно-шоколадово шантили | Сорбе круша
Шеф-сладкар Ирина Купенска, Hotel Guarda Golf, Crans-Montana, Швейцария
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK