
Церемония на сетивата: меню



Цвекло с пържени трохи от черен хляб, "жадна монахиня" с широка мелнишка лоза и крокмач
Шеф Георги Бойковски, ресторант Космос

Тартар от сьомга със сладко мисо, хайвер от сьомга върху хрупкава кожа и филе от сьомга със сусамов дресинг
Шеф Лука Спига, Roka Restaurant Mayfair, Лондон

Пате от патешки дроб поднен с табако аромат, змиорка, пушено патешко магре и глазирано чикори
Шеф Андрей Стоилов, главен готвач и F&B мениджър на Виктория груп, Председател на българската асоциация на професионалните готвачи

Задушени телешки бузи, манатарка, кореноплодни зеленчуци и какао сос
Шеф Антоан Вераст, L’instant Catering

Сорбе с опушено българско козе сирене, трохи с аромат на трюфел, гел от ябълки, малинов винегрет
Млад готвач Симеон Николов с ментор шеф-готвач Анри Донно, главен шеф-инструктор HRC Culinary Academy
Поднесенo с коктейл Beluga Apple Dream, приготвен от Димитър Димитров, бар мениджър, бар By The Way

Хрупкава лешникова основа | Карамел и круши | Крем с ванилия и тонка | Млечно-шоколадово шантили | Сорбе круша
Шеф-сладкар Ирина Купенска, Hotel Guarda Golf, Crans-Montana, Швейцария








