Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Ресторант на годината
Най-четеното за последния месец
#ЧревоугодноМиЕНия във Велико Търново, част II: свински ребърца като за световно
По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове
Съдържание за МЕТРО България, текст: Ния Петрова, снимки: Деян Йорданов
#ЧревоугодноМиЕНия във Велико Търново, част 1: тайната на кашкавала и еленския бут
По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове
Съдържание за МЕТРО България, текст: Ния Петрова, снимки: Деян Йорданов
#ЧревоугодноМиЕНия пак в София: колко е кисело млякото и как мирише сиренето
По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове
Съдържание за МЕТРО България, текст: Ния Петрова, снимки: Деян Йорданов
Филип Кури: Десертът е последната граница преди новата ера на храненето
За растителните алтернативи, нови приложения на добре познати съставки и ползите от диета без животински продукти
Мери Иванова
Рори Милър за "Бакхус": Да живееш на око
336 страници, посветени на забравеното поколение и неговата мъдрост в кухнята
София Павлова
Бакхус Fish Fest - 7 и 8 октомври
Шестото издание на любимия фестивал за морска храна ще се проведе в "Маймунарника"
Бакхус
Легендарните рибни пазари на Европа
Разходка до някои от най-цветните места, посветени на морското дъно
София Павлова
#БакхусПосланици: Food Nomads
Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Бакхус
История с продължение: Тоскана само с покана
Да преживееш остров Горгона - там, където виното означава втори шанс
София Павлова
ОТ БРОЯ: Чат-пат GPT
Ще замени ли изкуственият интелект винената журналистика?
Марина Караконова