Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Най-четеното за последния месец
Варна WINEkend се завръща с пето издание това лято
Ето кои са "големите малки" на българския винен пазар
Бакхус
Артишок и зехтин: сортовете на Испания
6 срещи с маслините на Иберийския полуостров
Анна Петкова
Мигранти с таланти представят: сръбска седмица
Майстор Далибор Маринкович с 4 балкански рецепти за пълна трапеза
Текст: Мулти култи колектив, Снимки: Стефан Сучев
Бакхус StrEAT Fest 2022 - 4 и 5 юни
С благодарности към Пазари Възраждане, Mastercard, JTI, Johnnie Walker, Kozel, Pilsner Urquell, Gordon's, Tanqueray, Бонанза Бачорски, Pure H2O, Takeaway, ЕКОПАК, Ritual Gatherings
Бакхус, Снимки: Цветелина Белутова
Ритуална Вечеря на плажа на Камчия - вместо звезди Michelin... милиони по небето
Разговор с шеф Владислав Пенов, който споделя какви вкусове ни очакват вечерта на 30 юни
Бакхус
TEAsting: черен чай от Русия, Кения и Шри Ланка
Разходка из безбрежния океан на черния чай
Текст и снимки: Владислав Христов
Ритуалът в чинията: на северното Черноморие с Ritual Gatherings
Вижте пълното меню на предстоящата Ритуална вечеря на 30 юни на плаж Камчия
Бакхус, Снимки: Сандро Арабян
Манол Лазаров е WORLD CLASS барман на годината за България 2022
Научете как протече българският финал на световното състезание за миксолози
Съдържание от Avendi
Новият брой на "Бакхус": в тандем с "Капитал"
Предстоящото ни хартиено издание, озаглавено "На три морета", ще откриете в комплект със седмичника
Бакхус
По света и ONÀ с Филип Захариев
Между Севера и Северозапада
Татяна Димитрова