Уикендът е за... 50-те най-добри български вина Дегустация и церемония за наградите DiVino TOP 50 ще се проведат тази събота - 11.03., в Hyatt Regency Бакхус
Шеф Филип Спасов за рапаните и морето Кое ще е второто ястие на тазгодишната церемония "Ресторант на годината 2022 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" Бакхус
Шеф Ваня Пушкар и борбата за статута на телешките опашки Кое ще е третото ястие на тазгодишната церемония "Ресторант на годината 2022 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" Бакхус
Червено от Сакар е най-доброто българско вино за 2022 DiVino Top 50 - кои са победителите за изминалата година Бакхус
ОТ БРОЯ: Кухнята на миналото, кухнята на бъдещето Българското селско домакинство между Франкфурт и Аркадия Албена Шкодрова
Звездите и континентите на шеф Марко Ботин Кое ще е четвъртото ястие на тазгодишната церемония "Ресторант на годината 2022 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" Бакхус
За сутляша с любов от Marashlian Какъв ще е десертът на тазгодишната церемония "Ресторант на годината 2022 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" Бакхус
TEAsting: Непосилната лекота на белите чайове От китайския императорски двор до нашето съвремие белите чайове се движат между двете крайности Текст и снимки: Владислав Христов
Неизвестните истории на известните ястия: мисо Историческа разходка из супите на Азия - част II Елисавета Иванова