"Манджа с грозде": Новият нюзлетър на "Бакхус"
Двуседмична селекция с най-интересното, ново и вкусно от света на гастрономията според екипа на "Бакхус"
Гастро Мадрид (снимки)
Под мотото "Да излапаш Мадрид", деветото издание на разрастващия се с всяка година Gastrofestival предлага до 4 февруари 450 изяви с участието най-вече на ресторанти, таверни и барове, но също литературни кафенета, музеи, галерии, магазини. Вижте част от тапасите, които ще се предлагат до 4 февруари.Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
Цялата статия прочетете тук.
"Манджа с грозде": Новият нюзлетър на "Бакхус"
Двуседмична селекция с най-интересното, ново и вкусно от света на гастрономията според екипа на "Бакхус"
От дисквалификацията до победата: Герман Гочев завоюва титла за България в Атина
Барманът е на първо място в състезанието Metaxa Twelve 2025
Острието на промяната
Как шеф Владислав Пенов от ресторант "Космос" спечели отличие от The Best Chef Awards 2025
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
Първият азиатски бар, който печели титлата "Най-добър бар в света", е ода на римската простота – и я поднася със стил в Хонконг.