"Манджа с грозде": Новият нюзлетър на "Бакхус"
Двуседмична селекция с най-интересното, ново и вкусно от света на гастрономията според екипа на "Бакхус"
Bistrello
Авантюристичният подход в кухнята на шеф Владимир Тодоров от ресторант Bistrello през последните години спечели много почитатели, а тази година му донесе и наградата "Вкусно място" в конкурса "Ресторант на годината Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino". Затова сме много щастливи, че ще участват и на Бакхус Fish Fest 2. Експериментаторският дух на Владимир започва в HRC Culinary Academy и минава през ресторант "Таланти", а днес в Bistrello ястията продължават да са заигравка и модерен прочит на класически български и европейски рецепти.Вижте какво ще ни подготвят за Бакхус Fish Fest:
- Калмари в зеленчуков бьор блан с копър, сервирани с ръжен хляб с пармезан, див лук и панирани пипала от калмари
- Grilled Cheese сандвич с топло пушена пъстърва и салца фреска
- Паниран карфиол със сос от стриди и трюфел, кедрови ядки и пресен кориандър
Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.
Научавайте новостите за събитието във Facebook.
КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
"Манджа с грозде": Новият нюзлетър на "Бакхус"
Двуседмична селекция с най-интересното, ново и вкусно от света на гастрономията според екипа на "Бакхус"
От дисквалификацията до победата: Герман Гочев завоюва титла за България в Атина
Барманът е на първо място в състезанието Metaxa Twelve 2025
Острието на промяната
Как шеф Владислав Пенов от ресторант "Космос" спечели отличие от The Best Chef Awards 2025
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
Първият азиатски бар, който печели титлата "Най-добър бар в света", е ода на римската простота – и я поднася със стил в Хонконг.