World Class

Мисия: World Class коктейли 1 - Една Силвия и една Маргарита

Авенди 01 май 2018, 11:45


В първия епизод на "Мисия: World Class коктейли" ентусиазираната Силвия започва обиколка в света на коктейлите – началото е в One More Bar, където барманът Любослав Руменов ѝ приготвя един от най-известните коктейли в света, а Ники Нейков разбива на пух и прах един мит. Последвайте Силвия и Ники, за да открийте какво е специалното на Tommy’s Margarita - дали изключителната текила Don Julio Blanco, дали френската лавандула?
За Мисия: World Class коктейли
"Мисия: World Class коктейли" проследява първите стъпки в съвременната коктейлна култура на актрисата Силвия Петкова, отправила се на откривателски bar hopping из добрите софийски барове под вещото ръководство на посланика на World Class в България Николай Нейков. Вижте как Силвия опознава и обиква удивителния свят от вкусове и преживявания, научете интересни факти за коктейлите и разберете къде може да опитате страхотни World Class напитки.

Всички епизоди вижте ТУК >>


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK